Before & After School

Gradinita cu program Afterschool

Gradinita SmartKids vine in sprijinul parintilor organizand eficient timpul copilului dupa programul de scoala. Prin programul After School asiguram confort si continuitate pentru copiii care frecventeaza cursurile scolii primare (clasa 0 sau pregatitoare si clasele I – IV, respectiv 6 – 10 ani).

 

Afterschool – Prezentare

O echipa de profesionisti in educatie preocupati in permanenta de schimbarile care au loc la nivelul programului educational, cu accent pe dezvoltarea armonioasa a copilului si pe trebuintele sale.

In sprijinul acestor idei, echipa SmartKids After School isi propune sa atinga toate obiectivele propuse si mai mult decat atat, sa vina in intampinarea dorintelor parintilor si a climatului familial prin:

dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului;
dezvoltarea capacitatii de a interactiona cu alti copii, cu adultii si cu mediul pentru a dobandi cunostinte, deprinderi, atitudini si conduite noi;
descoperirea, de catre fiecare copil, a propriei identitati, a autonomiei si dezvoltarea unei imagini de sine pozitive;
sprijinirea copilului in perfectionarea cunostintelor dobandite la scoala, in dezvoltarea capacitatilor, deprinderilor si atitudinilor necesare pentru a se descurca in viata si societate.