Cluburi

In functie de solicitari, contra cost, se desfasoara urmatoarele cluburi: Aikido, Limba germana, Mind Lab, Learn2 Be, Modelaj, Balet, Lectii de pian. Participarea copiilor la cluburi este facultativa. Fiecare club se desfasoara o data pe saptamana, in intervalul orar 15.45 – 16.45. Durata unei sedinte este stabilita de profesorul specialist, in concordanta cu particularitatile de varsta ale copiilor si cu specificul activitatii.

Mindlab

Clubul se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 7 ani.
Conceptul unic Mind Lab a fost stabilit pe baza principiului conform caruia jocurile pentru stimularea gandirii servesc drept puternic instrument educational.
Experienta ludica, esenta programului nostru, este in aceeasi masura placuta, captivanta si emotionanta – stimuland puternic motivatia si entuziasmul copiilor. Intreaga experienta Mind Lab, sustinuta de cercetari aprofundate realizate de Universitatea Yale din Statele Unite dovedeste faptul ca metoda Mind Lab imbunatateste semnificativ rezultatele testelor de matematica si comunicare, precum si alte abilitati cognitive si deprinderi generale necesare vietii de zi cu zi.

Dans

Clubul se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 7 ani.
Clubul are ca obiective completarea educatiei artistice a copiilor, cultivarea inclinatiei catre frumos si incurajarea calitatilor artistice si este un program de initiere special conceput pentru copii, fiind prezentate un numar de dansuri din categoria dansurilor sportive precum si dansuri moderne, dans aerobic si elemente de baza din balet.
Astfel, din categoria dansurilor sportive pentru copiii de gradinita recomandam dansuri mai usoare, ai caror pasi de baza pot fi invatati cu usurinta de catre acestia. Din categoria dansurilor latino-americane copiii pot învata Cha Cha Cha si Jive iar din categoria dansurilor standard, dansurile cele mai potrivite pentru ei sunt Valsul lent si Valsul Vienez. Deasemenea, vor învata si dansuri moderne precum Lambada, Meneaito, Salsa, Menuet, Mambo etc. precum si dansuri populare romanesti.

Pian

Clubul se adreseaza copiilor cu varste intre 5 si 7 ani. Lectiile se desfasoara individual.
 

Multisport

Este un concept nou ce contine metode si tehnici speciale, prin care urmarim sa descoperim si/ sau sa dezvoltam o serie intreaga de aptitudini si inzestrari ale copiilor:
• de ordin atletic: echilibru, agilitate, dexteritate, forta, viteza, precizie in executie, atentie distributiva, coordonare, rezistenta, etc.
• de ordin mental si comportamental: intuitie, inventivitate, capacitate de concentrare dar si corectitudine, colegialitate, curaj, perseverenta, combativitate, fair play.
Contine programe sportive variate, distractive, atent coordonate pentru copii cu varste intre 4-13 ani. Scopul clubului este dezvoltarea atletica armonioasa, dobandirea unor repere morale solide, ce vor influenta pozitiv conduita in familie, la scoala si in societate.

Aikido

Clubul se adreseaza copiilor intre 3 si 7 ani. Aikido reprezinta o arta martiala japoneza initiata si dezvoltata de Morihei Ueshiba (O-sensei). Aikido nu se bazeaza pe lovituri de pumn sau picior ci pe folosirea energiei adversarilor impotriva lor.

Limba Germana

Clubul se adreseaza copiilor intre 4 si 7 ani.
Continuturi:
• Structuri conversationale
• Cantece, poezii, glume pentru copii.
• Concursuri de recunoastere a denumirii in limba germana a unor actiuni si obiecte/fiinte/fenomene, fie prezentate pe carduri intr-o grafica atragatoare pentru cei mici, fie mimate de unul dintre colegi.
• Desene in creion sau acuarela si prezentarea in limba germana a desenului realizat.

Sah

Clubul se adreseaza copiilor peste 5 ani.
Continut:
• initiere
• invatarea de strategii si scheme de joc