DESPRE NOI

SmartKids: Gradinita, Scoala Primara si AfterschoolSituata in Bucuresti, cartier Baneasa, Smarkids – gradinita, scoala, before si after school ofera o gama larga de servicii de educatie intr-un mediu in care copilul dumneavoastra se simte iubit si ocrotit.

“Educatie. Cu succes!” este deviza Scolii Primare Smart Kids.

Si pentru aceasta, echipa noastra indeplineste cele mai exigente cerinte in educatie prin cele patru segmente: gradinita, scoala primara, after-school si before-school, intr-un spatiu generos, dotat cu sali de clasa adaptate nivelului de varsta al copiilor, cu bucatarie proprie, sala de festivitati, sala de sport, spatiu multifunctional destinat activitatilor extracurriculare si spatiu de joaca de peste 1000 de metri patrati.

Cum venim in sprijinul educatiei?

  • Printr-un proces instructiv-educativ bazat pe Curriculum National;
  • Studiul intensiv al limbii engleze( program zilnic);
  • O gama larga de optionale: dans, aikido, limba germana, limba franceza, cursuri Cambridge YLE in colaborare cu British Council, sah, ateliere pentru dezvoltarea inteligentei emotionale, logopedie, inot, origami.
  • Cercuri tematice: matematica, lectura, pregatire concursuri, TIC.
  • Programe educationale desfasurate in colaborare cu muzee nationale, biblioteca, O.N.G-uri, Institutii de teatru si film, institutii medicale, biserica, politie, I.S.U.
  • Scoala Primara Smart Kids cu nivel primar si prescolar formeaza copiilor o personalitate armonioasa, creativa , atasata atat valorilor nationale, cat si celor europene, inspirandu-se in acest demers din principiile pedagogiei moderne, asigurand un cadru educational cat mai variat si performant, dar si o pregatire fundamentala pentru viata.
 

Acreditare:

Scoala este autorizata prin Ordinul MECT 4353/06.06.2012

Vacante:

Vacantele respecta structura anului scolar elaborata de Ministerul Educatiei. Scoala Primara Smart Kids ofera copiilor posibilitatea de a-si petrece timpul liber alaturi de prieteni in activitati inedite, atat in incinta scolii cat si in afara acesteia, excursiile si taberele tematice nationale venind in intampinarea unei dezvoltari personale armonioase.