OFERTA EDUCATIONALA

Gradinita Smart Kids functioneaza din anul 2003 si este acreditata din anul 2012. Ea asigura un program educational bazat atat pe programa scolara in vigoare, cat si pe activitati practice care incurajeaza dezvoltarea personalitatii complexe individuale a prescolarului. Astfel, activitatile cu prescolarii iau forma proiectelor tematice (scrisoarea de intentie pentru parinti, harta proiectului, inventarul de intrebari – ce stiu/ ce vor sa afle copiii, obiective). Pe langa domeniile experientiale prevazute de programa obligatorie, sunt desfasurate activitati de limba engleza, cluburi si ateliere educationale cu valoare educativa de necontestat. Detalii AICI.

Scoala Smart Kids este autorizata din anul 2012 si isi desfasoara procesul instructiv-educativ in conformitate cu noul curriculum scolar. Activitatea la clasa cu scolarii mici se realizeaza prin metode moderne care aduc in centrul atentiei personalitatea copilului si au la baza experientele de viata traite de catre acesta. Mai multe informatii AICI.

Smart Kids After School vine in sprijinul parintilor organizand eficient timpul copilului dupa programul de scoala. Prin programul After School asiguram continuitate pentru copiii care frecventeaza cursurile scolii primare Smart Kids. De asemenea, asiguram activitati after school pentru copii din clasa pregatitoare si clasele I – IV care frecventeaza cursurile altor scoli. Cititi mai mult AICI.