Relatia cu parintii

Stim cu totii ca scoala (gradinita) si familia sunt cei doi poli de rezistenta ai educatiei, care contribuie prin mijloace specifice, la formarea copilului.

Familia este prima scoala a copilului. Noi, echipa Smartkids stim foarte bine acest lucru si de aceea ne straduim sa raspundem de trebuintele elementare ale copilului si de protectia acestuia, si sa ii influentam in bine profilul moral- spiritual al acestuia.

Copiii nostri care rasar asemenea florilor, cresc ocrotiti de dragostea parinteasca. Se inalta vegheati de caldura familei unde invata primele taine ale lumii inconjuratoare. Afla ce este bine si rau, invata sa se poarte frumos. Apoi in primul colectiv, gradinita, cunosc regulile jocului cu ceilalti, bucuria fara inceput si fara sfarsit, intr-un cuvant: “copilaria”.

Mediul familial si mediul de gradinita isi exercita, pe rand, influenta asupra copilului. Copilul sta mai mult timp la gradinita decat in familie, iar aceasta din urma constituie un mediu mai stabil.

Dumneavoastra, ca si parinti, aveti dreptul sa asteptati de la Gradinita Smartkids nu numai sprijinul moral pe care il presupun unele situatii dificile, dar si informatii privind dezvoltarea copilului, problemele vietii lui afective si procedeele intrebuintate.

Din acest an scolar, procesul instructiv-educativ presupune o implicare si mai mare din partea dumneavoastra, a parintilor, si de aceea va asteptam cu drag, alaturi de copii sa ne ajutati in:

  • procurarea si confectionarea de materiale didactice,
  • organizarea si desfasurarea excursiilor,
  • participarea la activitatile demonstrative si la concursurile de verificare a cunostintelor.

Pentru echipa Smartkids, implicarea dumneavoastra in educatia celor mici este extrem de importanta, intrucat doar impreuna putem cu adevarat creste si educa niste copii destepti si unici.